Localització

El Mas Bassó es troba situat a 3 km al sud de Cassà de la Selva (terme municipal al que pertany) dins el veïnat de Mosqueroles, molt proper al petit poble de Sant Andreu Salou. És un indret privilegiat per la seva situació geogràfica, a 13 km de Girona, 15 km de la Costa Brava, 5 km de la sortida de l’autopista AP-7 i de la N-II, a menys de 5 km de l’aeroport Girona-Costa Brava. L’accés està perfectament senyalitzat des de Cassà de la Selva i des de la carretera C-25 (per Sant Andreu Salou).

Des del camí de Sant Andreu Salou a Cassà de la Selva: Sortint de Cassà s’agafa el carrer principal del polígon industrial fins arribar a la rotonda final, on es gira a la dreta en direcció al cementiri. Després de passar per un pont sobre la variant de Cassà, es segueix per un camí de terra en molt bon estat que porta fins a  la masia de Can Dalmau (uns 3 km). Davant de la casa s’agafa el camí de l’esquerra (en direcció a la carretera de Caldes de Malavella i la depuradora) i uns 300 m més enllà, a mà equerra, hi ha l’entrada sud de Can Piferrer.

Des de l’autopista AP-7, l’Eix Transversal o la carretera de l’aeroport: A la rotonda on coincideixen les tres direccions, es segueix en direcció a la rotonda de la nacional (A-2) que cal passar, en direcció a Riudellots de la Selva i posteriorment Cassà. Primerament es creua el poble de Riudellots; a la sortida del mateix, es troba primer una rotonda que cal creuar (a l’esquerra queda el polígon industrial), i a la segona s’agafa la carretera que surt a la dreta en direcció  a Sant Andreu Salou, que es troba a 2,8 km. Una vegada passada l’església de Sant Andreu Salou, hi ha un camí a l’esquerra (on indica Cassà de la Selva). A uns 1,6 km es troba la masia de Can Dalmau de Mosqueroles. Can Piferrer es troba uns 300 m després de girar a la dreta.

Coordenades

X= 486 950 Y= 4 635 800
41º 52’ 27” N 2º 50’ 34” E

Descarragueu l’itinerari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *