Entorn i activitats

La vostra estada al Mas Bassó, a més de fer-vos gaudir de la natura que l’envolta i poder reposar amb la tranquil·litat que hi trobareu, pot anar acompanyada d’activitats i visites a llocs d’interès propers.

Passejades en bicicleta

A tocar del Mas Bassó trobareu diferents rutes marcades o rutes verdes per bicicletes: la ruta del carrilet de Girona a Sant Feliu de Guíxols (des de Cassà de la Selva); la ruta o passeig de la riera de Campllong (5km) o la ruta de l’Onyar a Riudellots de la Selva (5 km), a més de tranquils camins fins a localitats properes. Pels que prefereixin rutes més exigents, es poden fer tot tipus de sortides de dificultat molt diversa pel massís de les Gavarres (des de Cassà de la Selva) com els Metges, Puig d’Arques, el Verneda o el Montnegre.

www.viasverdes.com / www.cicloturisme.com )

Girona

A pocs quilòmetres de la masia hi ha la ciutat de Girona. Té un dels conjunts patrimonials més valuosos de Catalunya, que inclou la Catedral amb la nau gòtica més ample del món, el Call Jueu, un dels més ben conservats d’Europa, les velles defenses, constituïdes pels trams de muralla carolíngia més extenses d’occident i bells edificis romànics, gòtics i modernistes. A més d’una variada oferta de restaurants, locals d’oci, teatres i museus que fan de Girona una visita completa.

www.ajuntament.gi/turisme )

Costa Brava

Per gaudir d’un bon bany al mar, el Mas Bassó es troba a tocar de la Costa Brava centre, per tant, proper a nombroses platges com S’Agarò (15 km),Tossa de Mar (25 km), i pobles i ciutats de la costa com Platja d’Aro (16 km),Sant Feliu de Guíxols (16 km), Palamós (25 km) o Lloret de Mar (35 km).

www.costabrava.org )

Centre eqüestre Can Comas

Empresa dedicada a fer classes d’equitació de camp de tots els nivells, mitjançant la comunicació entre genet i cavall. És ideal per aquells que volen compartir diversió, il·lusió i passió pels cavalls.

També ofereix diferents excursions per les Gavarres en carro o a cavall.

Art i Cultura

Es poden visitar llocs d’interès cultural com: el Parc de les Arts Contemporànies (Parc Art) a Cassà de la Selva (4 km), on la natura es combina amb les escultures o les escultures s’integren en la natura; el Museu de l’Automòbil o Museu Salvador Claret a Sils (12 km), amb més  de 200 vehicles i on es pot entendre l’evolució de l’automòbil des de principis del segle XX o les Termes romanes de Caldes de Malavella (4 km), on es pot veure com els antics romans eren uns grans amants de l’aigua i buscaven la seva relaxació  a través de la mateixa.

www.parcart.net )

Golf

Pels aficionats aquest esport hi ha diversos camps propers al Mas Bassó : PGA Golf Catalunya a Caldes de Malavella (5 km), Pitch & Putt de Fornells de la Selva (6 km), Pitch & Putt de Solius (11 km), Golf Girona (18 forats) (12 km),Pitch & Putt de Platja d’Aro (15 km), Golf d’Aro Masnou (18 forats + 9 forats par 3) (16 km).

www.pgacatalunya.com / www.golfgirona.com / www.golffornells.com )

Gastronomia

Des del Mas Bassó, a poca distància trobareu nombrosos restaurants per gaudir tant de la cuina catalana o de mercat típica de la zona com Can Xiquet(6 km), Les Panolles (12 km) o Ca la Maria (10 km) i de la cuina experimental del Celler de Can Roca (15 km) o d’especialitats com els cargols de Can Barris (4 km).

Fires i Festes populars

A les localitats properes se celebren al llarg de l’any diverses festes populars d’interès: Festa Major de Cassà de la Selva (diumenge abans de Corpus),Festa Major de Llagostera (segona Pasqua), Festa Major de Caldes de Malavella (primer diumenge d’agost), Temps de Flors de Girona (primers de maig), Fira de Primavera a Campllong (mes d’abril), Fira de les energies renovables a Cassà de la Selva (Santa Tecla, mitjans de setembre), Fira de la Terrissa de Quart…

www.firesifestes.com )